Hvis varmeregningen er blevet lidt for høj, har du måske overvejet, om dit hus er ordentligt isoleret.

Hvis isoleringen i dit hus ikke er tilstrækkelig, kan det sammenlignes med at have et utæt tag eller huller i væggene. Det kan betyde et stort varmetab og høje energiomkostninger.

For at være på den sikre side kan du bestille et gratis isoleringstjek. Det er det helt rigtige sted at starte.

Så får du en professionel vurdering af din loftisolering, og hvor eventuelle problemer eller områder kan findes.

Steder, hvor der kan være brug for forbedring, kan være alt fra manglende loftisolering til sprækker i vinduesrammerne eller dårlig isolering i ydervæggene.

Varme stiger opad, så loftisoleringen er et godt sted at starte. Gamle huse mister omkring 50% af varmen gennem loft og tag.

4 gode grunde til få ny loftisolering

Et korrekt isoleret hus er afgørende for at kunne have et behageligt indeklima samt reducere energiomkostningerne.

  • Spar på varmeregningen – et velisoleret loft forhindrer varmetab. I ældre huse kan op mod halvdelen af varmen som nævnt forsvinde ud gennem taget.
  • Bedre indeklima – når du isolerer loftet, bliver huset tættere. Det reducerer antallet af kuldebroer i huset, hvilket giver mindre træk og kulde, da loftet nu er tæt. Det har den dejlige effekt, at du nemmere kan holde rette temperatur i de forskellige rum, hvilket forbedrer indeklimaet og øger komforten.
  • Mindre CO2 udslip – du mindsker varmetabet ved at isolere, og det gavner miljøet. Med et mindre varmeforbrug, har du også et mindsket CO2 udslippet.
  • Din bolig stiger i værdi – hvis dit hus får et bedre energimærke, kan det som regel også sælges for en højere pris.

Sørg derfor for at få et gratis isoleringstjek, så du kan sikre, at din nuværende isolering er tilstrækkelig, eller finde ud af om der er behov for forbedringer.

Hvad koster det at få loftsisoleret?

Prisen på at få isoleret sit loft kan variere afhængig af flere ting.

Det kommer an på, hvor stort dit loftsrum er, og hvilken type isoleringsmateriale, man vælger. Det spiller også ind, hvor mange millimeter ny isolering, som skal fordeles.

Bliv kontaktet af tagfirma

Bestiller du et gratis isoleringstjek, vil du i samme forbindelse få et uforpligtende tilbud på, hvad det koster at isolere dit hus – såfremt der er mulighed for forbedring.

Få gratis og uforpligtende isoleringstjek

Hvor hurtigt kan en investering i ny isolering betale sig ind igen?

At efterisolere sit loft er en af de mest sikre investeringer, som du kan lave i din bolig.

Den tjener sig i mange tilfælde hurtigt hjem, fordi du sparer penge på varmeregningen.

Hvor meget du kan spare på varmeregningen kommer an på:

  • hvordan din gamle isolering på loftet ser ud. Er den næsten ikke eksisterende eller meget faldet sammen, så er der en større besparelse at hente.
  • hvor mange millimeter ny isolering, der bliver lagt.
  • hvilken varmekilde du bruger til at opvarme huset med.

Professionelle tagfolk kan give dig gode råd om de bedste isoleringsmaterialer og hvilke metoder, der passer til dit hjem og budget.

Besparelse – få lavet en beregning

Hvis du bestiller et gratis isoleringstjek fra Jydsk Tagteknik, får du også lavet en beregning på, hvor meget du kan spare.

Du får også et uforpligtende tilbud og kan bede om et finansieringstilbud, hvor man over en række måneder får betalt for efterisoleringen med den besparelse, som man får på varmeregningen.

Jydsk Tagteknik har over 50 års erfaring med loftisolering, god økonomi i firmaet og mange flotte anmeldelser på trustpilot, så her vil du være i sikker havn.

Deres håndværksmæssige arbejde, som de evt. laver på dit hus er dækket af både Byg Garanti og Håndværkerens Tryghedsgaranti, så også her er der sikkerhed at hente.

Få råd fra deres godt uddannede energikonsulenter, så du får den isolerings-løsning, som er bedst for dig økonomisk og energimæssigt.

Hvor lang tid holder en isolering?

Når der er gået 30 år, har loftisoleringen typisk mistet ca 50% af sin evne til at isolere.

Det skyldes, at isoleringen med tiden falder sammen.

Loftisoleringen kan også være blevet ødelagt af skadedyr, som er kommet ind på loftet.

Den mistede evne til at isolere kan også skyldes slagregn eller fygesne.

Kan jeg ikke bare selv loftsisolere?

Det korte, ærlige svar er: nej. Det er 100% venligt ment og skyldes, at hvis efterisoleringen på loftet ikke udføres rigtigt, så kan det føre til dyre skader. Små fejl i arbejdet kan føre til manglende ventilation og kuldebroer, hvilket er grobund for råd og svamp – disse skader er ikke dækket af forsikringen.

Desuden skal det nye lag af loftisolering passe til dit hus, ligesom det er vigtigt at dampspærren er helt tæt.

Få professionelle til at hjælpe dig

Der er mange ting, som man selv kan vedligeholde ved sit hus, men i tilfældet med isolering er vores bedste råd, at man får hjælp til opgaven ag kompetente håndværkere.

Start med at bestille et gratis isoleringstjek – så kan du få afklaret, om alt er godt, eller om der er en energibesparelse at hente.

Få 3 tilbud på loftsisolering

Det er altid en god idé at indhente flere tilbud, når man gerne vil have udført en opgave.

3byggetilbud.dk tilbyder 3 gratis tilbud på loftsisolering. Det kan du få ved at udfylde formularen her.